STEAMcat

STEAMcat

Aquest és un dels programes d’innovació del Departament d’Educació en el qual participem des de fa 2 anys. En aquest programa hem cretat una Comunitat STEAMcat a partir de diverses formacions i recursos.

Es tracta de treballar el  lideratge distribuït del centre, les metodologies, perspectives i tecnologies adients a l’aula i el treball transversal del professorat, per tal de  fomentar el pensament crític de l’alumnat i millorar la percepció social de la ciència, per tal de provocar un increment de la selecció d’estudis postobligatoris STEM.

L’escola hi participa des de l’àrea de matemàtiques, música i tecnologia i un dels principals objectius és aconseguir que les noies vegin els estudis tecnològics com una bona sortida professional.

Des de l’EDN confiem plenament en la proposta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *