100% d’aprovats a les PAU

100% d’aprovats a les PAU

Un any més, els nostres alumnes de 2n de Batxillerat han sortit totalment exitosos de les Proves d’Accés a la Universitat.

Aquest fet ens fa enormement feliços en un any complicat per tot el tema del confinament. L’exigència cap a aquests alumnes va ser molt més dura que altres anys i el nivell de feina i dedicació molt més alta: classes telemàtiques explicant sintaxi o química no són el mateix que tenir els professors a l’aula, al costat, resolent qualsevol dubte o vetllant pel seguiment de cadascú. Finalment, al juny, vam poder tornar a les classes presencials seguint totes les mesures i restriccions del Departament de Salut i el Departament d’Educació, i el resultat no ens ha pogut deixar més satisfets.

Molta sort en la vida i en els estudis. L’EDN sempre serà casa vostra.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *