Posant-nos a punt

Posant-nos a punt

Aquests dies hem fet el retorn al centre: Professorat, personal d’Oficines, Neteja, Cursos de Formació Ocupacional… tots estem a punt per començar les classes el dia 14, o en el cas de la Formació Ocupacional, ja estem fent-les.

És un curs ple d’incerteses i informacions a la premsa, pràcticament diàries, sobre com serà la tornada a l’escola. Per part nostra, procurarem que aquesta tornada sigui amb la màxima normalitat, guardant totes les mesures de prevenció de la COVID19 i esperant els nostres alumnes, als quals fa tants dies que no podem tenir.

Mantinguem-nos actius i ens veiem el dia 14 de setembre amb els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig. Als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior us esperem el dia 21.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *