Primera setmana superada

Primera setmana superada

Ja fa una setmana que fem classe, i no us volem enganyar, tenim algunes cosetes que ens dificulten la nostra feina, però en altres estem molt contents.

Aquesta setmana hem engegat ESO, Batxillerat i CFGM. Tenim alguns alumnes als quals els han hagut de fer la prova i no han pogut venir al centre, però tot està controlat i sota els criteris que exigeixen el Departament d’Educació i el Departament de Salut.

Des de l’escola volem felicitar els nostres alumnes pel seu comportament i respecte de les normes. A classe, tots els alumnes, encara que faci la calor que ha fet aquesta setmana, duien la mascareta posada i netejaven el seu espai quan ja no hi havien d’anar més. Els patis ens costen una mica més perquè volen barrejar-se, però és feina nostra, amb la vostra ajuda, conscienciar-los que aquí també hem de respectar les normes. Han aparegut nous jocs de cartes i molta més conversa, cosa de la qual ens alegrem…

Esperem poder continuar-vos donant bones notícies. No abaixem la guàrdia i pensem que ens en podem sortir.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *