Comencem Cicles Formatius de Grau Superior

Comencem Cicles Formatius de Grau Superior

Dilluns dia 21 van començar els Cicles Formatius de Grau Superior. Enguany fem el CFGS d’Automatització i Robòtica (1r i 2n); el CFGS d’Educació Infantil (1r i 2n) i el 1r del CFGS d’Integració Social.

El curs ha començat amb normalitat i amb totes les mesures de seguretat i protecció per als nostres alumnes. Tenim alguns alumnes pendents de proves de PCR i alguns resultats, tots negatius. També hem tingut alguns professors que han hagut de fer les classes des de casa o alumnes que les han rebudes des de casa. En ambdós casos volem destacar que la tecnologia ens ha permès desenvolupar les classes amb total normalitat en tots els nostres ensenyaments.

Són nous temps i noves formes d’ensenyar, però des de l’escola procurarem que siguin en les millors condicions.

Salut i bon curs a tots els nostres estudiants.

                                         

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *