Hora de lectura

Hora de lectura

Des de fa 4 anys, la tornada del 2n pati la fem una mica més “cultural”. Els alumnes que ara arriben a 4t van iniciar un projecte en què llegeixen 20 minuts després del pati, per tal de fomentar la lectura entre els adolescents.

Els alumnes poden portar el llibre que vulguin i llegir-lo en silenci, mentre tots els seus companys fan el mateix. De vegades aprofiten el temps per avançar els llibres de lectura del curs, però d’altres vegades en porten de personals. Veure els companys i professors llegir fa que l’acte de lectura, sovint molt privat, esdevingui un acte més popular. Enguany ja són els 4 cursos d’ESO els que segueixen aquest horari 3 dies a la setmana; els altres dos els dediquem a activar la ment amb reptes matemàtics.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *