Grup confinat a l’EDN

Grup confinat a l’EDN

Aquest dimarts a la  tarda s’ha produït el confinament dels alumnes de 1r curs del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial.

Els professionals del CAP han vingut a fer les proves al grup d’alumnes després que un d’ells ha donat postitiu per COVID19. Des de l’escola volem tranquil·litzar les famílies i assegurar-vos que hem pres totes les mesures per tal de protegir els nostres alumnes de tots els cursos. La classe afectada quedarà aïllada a casa fins als 14 dies de l’últim contacte amb el positiu.

Volem agrair als membres del CAP que s’han desplaçat fins al centre per fer les proves, cosa que ha facilitat que no cada alumne hagués d’anar de forma individual a fer la prova al seu CAP de referència. 
Salut per a tots i totes! Nosaltres continuem educant i ensenyant, ja sigui presencialment o en la distància.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *