2n d’ESOA visita el Castell de Balsareny

2n d’ESOA visita el Castell de Balsareny

Dimarts 29 de setembre,  amb els alumnes de 2n ESO  hem visitat el Castell de Balsareny. Aquesta activitat forma part del Projecte que realitzem aquest curs, basat a estudiar diferents aspectes de les villes de Balsareny, Navàs i Sallent, des de les matèries de Català i Ciències Socials.

 Una de les activitats que realitzem és visitar un edifici emblemàtic de cada localitat, i en el cas de Balsareny hem escollit el castell.

            Els alumnes, acompanyats dels professors, hem sortit de l’EDN a les 9 del matí i xino-xano hem caminat 55 minuts fins arribar al castell. La pujada final feia suar; una vegada al lloc, hem esmorzat, i després hem treballat una fitxa que ens havien preparat els professors sobre diferents aspectes de l’edifici i de com devien viure els seus habitants; acabada la feina hem tornat a l’escola per poder fer les dues darreres classes del dia.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *