Aprenem a fer sabó artesanal amb la Mireia Vidal

Aprenem a fer sabó artesanal amb la Mireia Vidal

Aquesta setmana passada, l’alumnat de 1r d’ESO-A, en el marc del Projecte Interdisciplinari “Fem sabó”, va rebre la visita de la Mireia Vidal, la qual els va fer un taller pràctic per aprendre a elaborar sabó artesanal. La Mireia és graduada en Història per la UB, és també ex-alumna de l’escola i actualment treballa com a tècnica de cultura, memòria històrica i patrimoni a l’Ajuntament de Navàs.

El taller es va dividir en dues parts. En la primera, la Mireia els va explicar quins són els ingredients i materials que es necessiten per fer sabó (plantes, olis, colorants…) i els passos per a la seva elaboració. Després de tota l’explicació, la segona part la van dedicar a la pròpia elaboració, és a dir, van posar en pràctica els coneixements apresos i, seguint tots els passos, van fer el seu propi sabó artesanal.

Van aprendre moltes coses i s’ho van passar d’allò més bé. I ben aviat en veurem els resultats!

                              

No és el primer cop que la Mireia ve a la nostra escola a compartir els seus coneixements amb el nostre alumnat. Moltes gràcies Mireia!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *