5 d’octubre: Dia del Docent

5 d’octubre: Dia del Docent

Aquesta setmana hem celebrat el nostre dia. El dia del docent vol reconèixer la tasca dels professionals que ens dediquem a l’ensenyament.

Últimament la nostra tasca s’ha vist ampliada amb noves perspectives: la COVID ens ha fet estar presents gràcies als mitjans informàtics, en totes les cases. Per a aquesta tasca encara no estàvem preparats, però ens vam posar en dansa i ben aviat vam dominar el Meet, projectar presentacions o les mil i una maneres de rebre correus electrònics (de vegades amb tot el missatge en el títol, d’altres amb missatges buits… tot un munt d’anècdotes per explicar, però també per veure que el contacte amb els nostres alumnes s’ha de mantenir sigui com sigui). Nosaltres seguim fent la nostra feina, però de vegades les circumstàncies ens superen.

Us demanem paciència i ajuda per tal que la formació dels nostres alumnes continuï en la bona línia de sempre.

Aprofitem per deixar-vos una imatge de la Mafalda reflexionant sobre l’educació, quan fa tants pocs dies de la mort de Quino, el seu creador.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *