CFGS Automatizació i Robòtica: classes online molt productives

CFGS Automatizació i Robòtica: classes online molt productives

Tal com ja us vam comunicar, el grup d’Automatització i Robòtica industrial de 1r va quedar confinat per COVID19.

Malgrat aquest entrebanc, els alumnes han continuat rebent la formació i treballant des de casa, tal com demostren aquestes imatges que ens han fet arribar. Continuen amb  la programació dels robots industrials de què disposa l’EDN, concretament amb el software de programació i simulació WinCaps que permet la  programació off-line i la simulació de les trajectories, moviments i  entrades-sortides al control del robot, corresponent als robots de 4 eixos SCARA de la marca DENSO. Quan tornin a l’escola completaran aquesta formació amb la instal·lació del nou robot de 6 eixos cedit per la casa Staübli per  començar a treballar-hi.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *