Rebem la visita del Salvador Busquets, alcalde de Navàs

Rebem la visita del Salvador Busquets, alcalde de Navàs

El passat dilluns 5 d’octubre, l’alumnat de 3r d’ESO va rebre la visita del Salvador Busquets, l’alcalde de Navàs, en motiu del projecte Erasmus DIDLL1921.  En aquest projecte es treballen les competències digitals a partir del disseny de diferents jocs que suportin aquest format i, actualment, estan treballant en la creació de diversos jocs de pistes a l’entorn. El Salvador ens va explicar quines són les característiques del nostre poble i quins són els llocs imprescindibles, aquells que no ens podem perdre si volem visitar el nucli de Navàs. Amb les seves explicacions i tot el treball previ d’investigació per part de l’alumnat, vam aprofitar per visitar aquests racons (places, murals, edificis, carrers…) i així poder dissenyar millor les nostres pistes.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *