Curs gratuït de CNC Fresadora

Curs gratuït de CNC Fresadora

Iniciem un curs totalment gratuït adreçat a persones treballadores, per tant l’horari del curs serà els dissabtes de 9 a 13.00h.

En aquest curs podreu aprendre com elaborar programes de CNC per a l’elaboració de peces mecàniques. A part, resoldreu els problemes que puguin sorgir en la programació i controlareu el procés de mecanització i funcionament del programa de CNC.

El curs començarà el 14 de novembre i teniu tota la informació en la web del nostre centre, www.edn.cat, en l’apartat “Estudis”; “Formació Ocupacional”. Si teniu qualsevol dubte, podeu telefonar-nos al número 93 839 01 00.

Formació contínua com a eina de perfeccionament personal.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *