eTwinning compartit amb l’Scuola Secondaria Statale di Grado Battisti Ferraris

eTwinning compartit amb l’Scuola Secondaria Statale di Grado Battisti Ferraris

Des de l’escola estem molt contents de poder-vos dir que hem començat un projecte amb un institut de Bisceglie (una ciutat costanera italiana prop de Bari).

El projecte es titula “Change the Lyrics” i es farà tot en anglès. L’objectiu principal és, a part de millorar la llengua, conèixer més aspectes sobre la música italiana (i que, òbviament, els italians coneguin més coses sobre la nostra).

Per tal de dur-lo a terme, la feina consistirà a agafar  cançons italianes (i els italians agafaran cançons catalanes) i  reescriure-les en anglès. Els alumnes podran reescriure la lletra amb total llibertat, però hauran de complir alguns requisits: s’haurà de mantenir la melodia original, la lletra nova haurà de ser en anglès, i haurà de tractar sobre un tema que ells mateixos escolliran, com ara la cultura, el respecte o la igualtat. Un cop cada grup tingui la seva cançó, triarem la millor i els alumnes de l’altre país l’hauran de gravar.

De moment, aquesta setmana i la setmana vinent han començat  amb el primer bloc del projecte, en el qual preparen un vídeo de presentació per tal de conèixer els nostres partners.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *