Erasmus Day

Erasmus Day

El passat 16 d’octubre vam celebrar l’Erasmus Day. El dia Erasmus és un esdeveniment que es celebra a tot Europa amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes Erasmus i així implicar tota la comunitat educativa.

Des de l’escola, vam considerar que, enguany més que mai, calia celebrar aquest dia per mantenir la flama encesa i no deixar perdre la il·lusió que aquest projecte representa pels nostres alumnes de 3r d’ESO. Per això, l’Erasmus Team va preparar un vídeo recordatori dels moments viscuts durant la mobilitat a Macedònia i durant l’acollida rebuda el gener passat.

A més, per involucrar tot l’alumnat del centre, l’Erasmus Team també va preparar un joc digital sobre les dades més importants dels projectes Erasmus i del nostre projecte en curs (DIDLL). EL joc es va preparar amb l’eina online Quizizz, un dels recursos descoberts i apresos a Macedònia, i es va portar a terme a les aules. Els alumnes es van mostrar d’allò més competitius!

Us deixem també el link del vídeo que vam preparar des  de l’escola:

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *