Íngrid Rodríguez, finalista del XIV Premi Sambori Òmnium Catalunya

Íngrid Rodríguez, finalista del XIV Premi Sambori Òmnium Catalunya

Òmnium Cultural convoca anualment el Premi Sambori Òmnium, un premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a l’educació primària, secundària i post-obligatòria d’escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord.

Cada any, des de l’àrea de llengua catalana, animem als nostres alumnes de tots els cursos a participar-hi i el curs passat vam estar d’enhorabona, ja que l’alumna Íngrid Rodríguez Chavarria, que actualment cursa 4t d’ESO, va resultar guanyadora de la seva categoria amb el relat “Tot té un final”.

Aquest premi consta de dues fases consecutives, una primera fase corresponent a les demarcacions, i una segona fase a nivell de tot Catalunya. El lliurament oficial de la primera fase del premi no es va poder dur a terme en les dates previstes, al mes de març,  degut a la situació de pandèmia, i no va ser fins la setmana passada que l’Íngrid va poder recollir-lo a la seu de l’Òmnium Cultural de Manresa. En aquest acte simbòlic se li va fer entrega d’un diploma, un guardó i un lot de material escolar.

La segona fase del premi es decidirà a partir d’un nou jurat i l’acte de lliurement serà durant la segona quinzena de maig. El veredicte dels escrits guanyadors de Catalunya es farà públic durant la festa del TINTER que tindrà lloc la segona quinzena de maig, on s’hi afegiran els premiats de l’edició d’enguany.

Esperem que tingui molta sort i el seu text resulti premiat de nou!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *