Ha mort el Josep Caus Algué

Ha mort el Josep Caus Algué

Lamentem comunicar la mort del nostre company, Josep Caus.

El Josep havia estat professor de l’EDN des de l’any 1991 i membre de l’equip directiu durant 3 anys. A l’escola sempre ens quedarà el seu mestratge i la seva gran comunicació. Professor de Formació Professional primer, i de Cicles Formatius després, són innombrables els alumnes que han passat pel taller elèctric i han conegut els seus ensenyaments.

Cada dia la vida ens colpeja amb notícies que ens sorprenen i ens desagraden. Aquesta n’és una, però en nom de tot el personal de l’EDN només podem agrair  haver-nos permès compartir alguns anys de la vida del Josep.

Un petó allà on siguis. Nosaltres continuarem la feina que tant estimaves.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *