Presentacions dels Treballs de Recerca

Presentacions dels Treballs de Recerca

Els alumnes de 2n de Batxillerat han presentat aquests dies els seus treballs de recerca als professors que els han d’examinar.

Es tracta d’uns treballs que han estat elaborant des del febrer i on els alumnes treballen temes que els interessen i on sovint ja comencen a orientar-se per al proper curs universitari. Són treballs molt complerts, amb una part teòrica i una part pràctica, on els alumnes aprofundeixen en temes que van des del Dakar a l’elaboració d’una revista, una novel·la o crear un prototipus de vehicle. Són moltes hores d’esforç que es veuen recompensades amb la nota final.

A continuació us fem un recull de les imatges d’algunes presentacions.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *