Col.laborem amb els Koalitics

Col.laborem amb els Koalitics

Els germans Jordi i Arnau més coneguts com @jordi.koalitic,  amb més de 3 milions de seguidors a Instagram i 18 milions a TIKTOK, van estar la setmana pasada a Madrid amb els participants de la ‘Batalla de Gallos’ que organitza RedBull per fer una sessió de fotos amb els finalistes.
Per realitzar aquestes fotos van voler simular lletres   que sortien  dels concursants, i per tal de realitzar aquestes lletres van demanar a l’EDN  si els les podríem fer de fusta amb la nostra talladora làser.
Primer vam fer unes proves per tal de veure quina tipologia i dimensions anaven millor, i quan  van venir a veure com quedaven a l’Aula0 i les vam donar per bones ja les  vam tallar com a definitives.
A partir d’aquí ells hi van posar la seva creativitat i tècnica per aconseguir uns resultats espectaculars que podeu veure al seu perfil d’Instagram i de la qual us en deixem una mostra.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *