Floorball

Floorball

Els nostres alumnes d’ESO estan descobrint un nou joc en equip. Es tracta del floorball, un esport que podem practicar a les pistes de l’EDN i que consisteix a ficar una pilota de plàstic en la porteria contrària utilitzant un bastó semblant al de l’hoquei sobre gel.

 Els dos equips tenen cinc jugadors i un porter a la pista És un joc ràpid, i és popular com un esport competitiu així com per mantenir la forma física. No hi ha violència. Hi ha tres temps de 20 minuts, amb un descans de 5 minuts entre cada temps o període.

El partit comença amb un servei neutral al mig del camp, amb un jugador de cada equip. Els altres jugadors estaran a 3 metres de distància. Aquest mateix servei és vàlid per a la segona i tercera part, així com cada vegada que un equip rebi un gol. Els jugadors poden utilitzar els peus i el pit per dirigir la bola cap a l’estic, així com utilitzar tots dos costats de l’estic per colpejar-la.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *