Plantem una olivera

Plantem una olivera

El 26 d’octubre va morir el Josep Caus, professor de la branca elèctrica i molt estimat al centre.

La COVID va fer que no ens en poguéssim acomiadar presencialment i des del centre vam voler fer-li el nostre petit homenatge amb tots els companys. És per això que dimarts, en un acte totalment simbòlic, vam reunir-nos al pati de l’escola per plantar una olivera en nom seu. Vam convidar la seva família i, a la nostra manera, vam recordar el seu pas per l’EDN, primer com a alumne i després com a professor.

L’olivera, símbol universal de la pau, servirà per arrelar-lo a l’escola i als seus companys, a la vegada que serà el primer que es vegi, cada matí, en pujar les persianes del seu taller elèctric, el lloc on tantes i tantes hores havia passat i en el qual, durant pràcticament 30 anys, havia anat formant alumnes amb maestria i dedicació

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *