Treballem els mites

Treballem els mites

Un mite és un relat fabulós i  tradicional sobre els déus, els herois, els orígens d’un poble, etc., que expressa, d’una manera simbòlica, un concepte religiós, filosòfic o social.

A l’antiga Grècia, una societat politeista, els déus i les deesses representaven cada situació, cada idea o cada virtut. Així el cel i l’infern, la cacera o l’amor prenien forma de divinitats. Més endavant, les històries d’aquests déus o els seus fills, semidéus o herois, van servir per explicar virtuts o defectes que els homes havien d’evitar. El mite de la immortalitat i Aquil·les; el retorn a la pàtria perduda d’Ulisses… els humans van trobar en els déus totes les explicacions que necessitaven.

Els alumnes de 1r d’ESO han fet una exposició oral per explicar als seus companys alguns d’aquests mites. L’exposició és una bona eina per perdre la por de parlar en públic i per treballar la tecnologia digital mitjançant les presentacions.

Us deixem la mostra del seu treball.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *