Aprenem a programar una travessa en bicicleta

Aprenem a programar una travessa en bicicleta

Aquest passat divendres, el Josep Ferrer ens ha vingut a fer una visita en motiu del projecte interdisciplinari que treballen els alumnes de 3r d’ESO A. En el projecte anomenat “A un clic de l’aventura”,  els nostres alumnes treballen, d’una banda, la geografia catalana i d’Espanya, i per altra banda, l’ús de les eines TIC i les tipologies textuals. Els diferents grups de treball han creat una agència de viatges, han dissenyat el seu lloc web, i s’encarreguen de gestionar i donar resposta a les diferents peticions que els arriben de perfils de clients molt diversos: grup de joves, matrimoni jubilat, parella jove, família amb canalla…

L’última petició que han rebut les agències consisteix en planificar una travessa en BTT o bicicleta de carretera per Catalunya, aprofitant l’escapada per conèixer i explorar diferents racons de la nostra geografia. Per aquest motiu vam demanar al Josep Ferrer que ens preparés una xerrada amb el grup per orientar-los en el desenvolupament de la tasca donada la seva llarga experiència.

En aquesta xerrada, que ha ocupat la primera franja de dues hores, el Josep els ha explicat amb tot luxe de detalls com es planifica una travessa a partir de la seva pròpia experiència, ja que des de l’any 1993 és un gran aficionat a aquest esport, ha programat moltíssimes sortides i els ha pogut donar molts consells i eines perquè el resultat sigui el màxim d’exitós.

Tots han pres nota de les recomanacions i han estat molt motivats durant l’explicació, així que de ben segur en sortiran unes bones propostes. I qui sap si en algun moment les podran dur a la pràctica amb la família o amics!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *