Taller de fotografia artística amb en Sergi Boixader

Taller de fotografia artística amb en Sergi Boixader

Aquest dimarts els alumnes de Fonaments de l’Art I de Primer de Batxillerat van tenir un professor nou: en Sergi Boixader. El Sergi és un ex-alumne de l’escola i actualment exerceix de fotògraf professional. Els va fer una classe teòricopràctica en la qual va  parlar-los sobre la fotografia i el seu aspecte artístic, els va explicar totes les modalitats actuals i les tècniques utilitzades per convertir una imatge en una obra d’art i, finalment, van acabar l’activitat captant imatges de tota l’escola des d’un dron. Tots vam aprendre i gaudir molt de tot plegat. Gràcies Sergi!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *