Targeta vermella a la violència masclista

Targeta vermella a la violència masclista

En motiu del 25N, dia internacional de l’eliminació de la violència envers les dones, des de l’escola vam dedicar les sessions del Bon dia de tota la setmana a sensibilitzar i conscienciar el nostre alumnat sobre la necessitat de denunciar i eradicar qualsevol tipus de violència que pateixen totes les dones del món.

A partir del visionat de diferents audiovisuals van conèixer quines són les principals manifestacions de violència de gènere, van entendre què són els “micromasclismes” tant presents en el nostre dia a dia, com detectar i actuar davant d’aquestes situacions, i el més important, els vam informar dels diferents recursos de prevenció i atenció a les víctimes de què disposen.

A l’EDN, un any més ens sumem a aquesta lluita i traiem targeta vermella a la violència masclista!

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *