La Marató per la COVID 2019

La Marató per la COVID 2019

Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3 tindrà lloc el 20 de desembre i estarà dedicada a la Covid-19. Per aquest motiu, aquests dies s’han dut a terme les sessions divulgatives als diferents nivells d’ESO i Batxillerat per donar a conèixer la campanya. Aquestes sessions d’una hora han estat impartides per professionals de la salut amb el suport d’un vídeo didàctic i, seguint els protocols i mesures de prevenció, enguany les xerrades s’han fet mitjançant una plataforma virtual, la qual ha permès una comunicació directa i interactiva amb els alumnes. L’objectiu de la xerrada no només ha estat informar sobre el tema de què tractarà a La Marató, sinó també despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i la seva família.

Com diu el lema de la campanya, aquesta Marató toca a tothom. Tinguem-ho ben present!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *