Creps solidàries

Creps solidàries

Els i les alumnes de la matèria optativa d’emprenedoria de 3r d’ESO han estat treballant en diferents projectes durant el trimestre. Un d’ells ha estat organitzar un esmorzar solidari per a tot l’alumnat del matí, on s’ofereix una deliciosa crep de xocolata per 3 euros. Els beneficis recaptats en aquesta iniciativa aniran destinats a la taula d’aliments de Navàs. Així doncs, aquest dilluns 14 de desembre, durant el segon pati, s’organitzaran diferents espais per poder distribuir les creps als diferents grups bombolla.

Aquí us deixem el pòster i l’espot que van fer els alumnes de l’optativa per fer-ne difusió.

Gràcies a tothom que hi ha col·laborat!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *