CFGS: Empresa i Iniciativa Emprenedora

CFGS: Empresa i Iniciativa Emprenedora

El dilluns 14 de desembre, vam rebre la visita de la Cristina de BabyQ a la matèria d’Empresa i Iniciativa Emprenedora.

La Cristina és mestra i emprenedora i  va iniciar el seu projecte fa poc més d’un any a través de la pàgina web. Ens va explicar com van ser els inicis, les dificultats que se li van presentar, per què es va decidir a emprendre… Els nostres alumnes van poder preguntar-li totes aquelles curiositats que tenien ganes de conèixer més i millor.
Des de la nostra assignatura anem coneixent emprenedores i emprenedors de la zona. En aquest cas un projecte del Berguedà, que pot servir de model no només per als nostres alumnes sinó per a la població en general.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *