Fonaments de les Arts: Koalític

Fonaments de les Arts: Koalític

Els Koalític són dos germans de Navàs que han triomfat en el món del disseny fotogràfic i l’edició de vídeo a les xarxes socials. Jordi.Koalitic té 3,8 milions de seguidors a Instragram i publica també a xarxes com YouTube, Facebook o Tik Tok.

Des de Fonaments de les Arts, a 2n del Batxillerat Social, els vam convidar per tal que ens expliquessin quins canvis han ofert en aquest món de la imatge per arribar a ser tan coneguts. Les seves fotos tenen un munt de likes i el seu secret és mostrar sempre com ho fan. La seva feina ha estat reconeguda per grans marques comercials, que els han pres com a difusors de la seva imatge.

Després de la xerrada teòrica van sortir al pati per fer pràctiques de fotografia. Aprendre del Jordi i l’Arnau ha estat tot un èxit i un privilegi per als nostres alumnes.

Moltes gràcies![/vc_column][/vc_row]

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *