Visita a l’església romànica de Santa Susanna de l’Abellar

Visita a l’església romànica de Santa Susanna de l’Abellar

El dimarts 15,  els alumnes de Segon ESO – A, en el marc del Projecte Servs4.0, on treballem els municipis de Balsareny, Sallent i Navàs, vam fer una sortida fins l’església romànica de Santa Susanna de l’Abellar, situada al terme de Sallent.
Per arribar-hi vam seguir el recorregut de la darrera part de la Marxa Romànica de Navàs, guiats per en Pere Gonzàlez, un dels fundadors d’aquesta activitat. Vam sortir de l’EDN a les 9 del matí  i vam arribar a l’església al voltant de quarts d’onze. Després de fer un bon esmorzar vam fer un seguit d’activitats sobre el romànic i vam tornar a l’escola, cansats però contents de conèixer aquests paratges naturals.
Hem d’agrair als organitzadors de la Marxa Romànica que ens marquessin el camí especialment per nosaltres i, fins i tot, vam estrenar un corriol per on passarà la propera celebració de la caminada. Agraïm als organitzadors aquesta deferència que han tingut amb nosaltres.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *