Proper inici de cursos de Formació Ocupacional

Proper inici de cursos de Formació Ocupacional

L’Escola Diocesana de Navàs programa per al febrer d’aquest 2021 dos cursos molt interessants per a persones a l’atur, en situació d’ERTO o que estiguin treballant i puguin combinar l’horari del curs.

Per una banda es tracta del curs de Soldadura amb elèctrode i revestit i tig. Aquest curs és ja un clàssic a l’escola que dona una bona sortida professional a les persones que el realitzen. És un curset de 720 hores, en horaris de matins, i amb pràctiques reals a empreses del sector.

Per altra banda, i després de molts anys, tornem a oferir el curs de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques, de 550 hores, en horari de dilluns a dijous al matí i també amb pràctiques reals.

Són dos cursos totalment subvencionats i que per tant no comporten cap cost per a l’alumne.

La manera més fàcil d’inscriure’s és anar a la nostra pàgina web www.edn.cat i seleccionar, dins l’apartat ESTUDIS, la pestanya de FORMACIÓ OCUPACIONAL. Allà dona tots els detalls del curs i tots els tràmits que cal seguir per apuntar-s’hi.

Per a qualsevol dubte, us recordem el telèfon del centre 93 839 01 00.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *