Vols aprendre a fer de mecànic de motos a les 24h del Circuit de Catalunya?

Vols aprendre a fer de mecànic de motos a les 24h del Circuit de Catalunya?

Aquesta setmana el vestíbul de l’EDN s’ha vestit amb el color vermell i negre de la moto que ens ha cedit l’Escuderia Èxit per difondre el nou curs que fem a l’EDN. Conjuntament amb  l’Escuderia Èxit participarem a les 24 h de motociclisme en el Circuit de Catalunya. La idea del projecte és formar un grup d’uns 16 alumnes en un curs d’unes 200 hores i que es portarà a terme en el taller mecànic de l’EDN i dirigit pel Daniel Trias (membre de l’Escuderia Èxit des de fa diversos anys i professor de l’EDN) i el cap de setmana 2 – 4 de juliol de 2021 al Circuit de Catalunya.  Aquest grup d’alumnes seran els mecànics de boxes de 4 pilots durant les 24 hores que dura la competició.

La  formació està pensada per a totes aquelles persones que vulguin aprendre mecànica i viure una experiència única: l’emoció de sentir-se per un dia com un mecànic oficial de MotoGP.
El curs té una durada d’aproximadament 200h i es farà als matins de dimarts, dijous i divendres de les 10.30 a les 13.00h.
Per a qualsevol informació o inscripció, podeu consultar la pàgina web de l’escola, a l’apartat Estudis, o trucar-nos al 93 839 01 00.
Us deixem un vídeo per conèixer en què consisteix aquesta experìencia:

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *