Entrega del recapte solidari per a la Taula d’Aliments de Navàs

Entrega del recapte solidari per a la Taula d’Aliments de Navàs

El dilluns passat vam fer l’entrega de la suma de 203,50 euros a la taula d’aliments de Navàs. L’Agustí Serra, membre de la Taula d’Aliments, va venir a l’aula a parlar amb els alumnes i els va agrair moltíssim la iniciativa, ja que no som conscients de la quantitat de famílies del poble que necessiten aquesta ajuda per poder tirar endavant en moments difícils.

Recordeu que aquests diners es van recaptar gràcies a la col·laboració dels alumnes i professors de l’escola que van participar en un esmorzar solidari el passat 14 de desembre. Aquesta iniciativa la van dur a terme els alumnes de 3r d’ESO que aquest quadrimetre cursaven l’optativa d’Emprenedoria.

És tot un orgull que els nostres alumnes promoguin i s’impliquin en aquest tipus d’activitats solidàries i vegin la necessitat d’actuar davant la realitat que ens envolta.

Gràcies a tots i totes que hi vau col·laborar!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *