“La ola”

“La ola”

“La ola” és una pel·lícula alemanya del 2008, on un professor d’institut, Rainer Wenger, decideix fer un experiment per explicar als seus alumnes com funciona un règim totalitari. Això, que sembla un senzill experiment, s’acabarà convertint en una situació complicada per a tots els seus alumnes. La intenció era demostrar que la disciplina i el sentiment de pertànyer a un grup són molt importants per a qualsevol membre d’una comunitat, però no sempre les coses surten tal i com les havíem previst…

En aquesta pel·lícula, que després es va estrenar també en teatre a Catalunya l’any 2014 (Teatre Lliure) els alumnes fan una salutació típica i es vesteixen de blanc per mostrar la seva alienació al grup. Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van voler mostrar que havien entès el missatge…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *