Suport a l’autonomia a la pròpia llar

Suport a l’autonomia a la pròpia llar

La setmana passada, el grup d’INSO de 1r cicle va rebre la visita de la Concep i l’Anna de l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

Aquestes setmanes a classe estan treballant i reflexionant sobre com fomentar aquesta autonomia en situacions de diversitat funcional i va ser genial rebre la visita de l’Associació per entrendre i conèixer com funciona el Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar de la mà de dues expertes, les quals van donar resposta a molts dels dubtes dels alumnes, així com consells pràctics per a poder aplicar quan comencin a treballar.

Moltes gràcies per venir a enriquir-nos amb el vostre coneixement i experiència!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *