“The Most Likely to succeed”

“The Most Likely to succeed”

Quan va néixer la reforma eductiva de l’Escola Nova21, el professorat de l’EDN va visionar el documental “The Most Likely to succeed” un documental que servia per veure el repte de la transformació educativa a través d’uns engranatges que en funcionar independentment donaven força i energia a una part d’un estudi, pèrò que el conjunt donava la idea de tot el que havia de ser l’educació.

Inspirats en aquest muntatge, els alumnes de 3r d’ESO han creat els seus propis engranatges per explicar el món de les dones científiques. Sota el títol de “Connectades” han inspirat cada engranatge en una dona que ha destacat en algun àmbit o disciplina. Tot això ho han  fet amb el programa Arduino pels llums i amb l’Scratch i MakeyMakey pel so.

Us deixem l’enllaç del resultat:

https://youtu.be/OhqJbFOkfF0

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *