L’Escola Diocesana de Navàs passarà a ser un centre públic el 2022-2023

L’Escola Diocesana de Navàs passarà a ser un centre públic el 2022-2023

Tant l’Escola Diocesana com el Col·legi Sant Josep de Navàs passaran a titularitat pública durant el curs 2022-2023. El Patronat de les dues escoles, conjuntament amb el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Navàs van signar, el divendres 29 de gener, un preacord segons el qual les dues escoles s’integraven a la xarxa pública de les escoles de la Generalitat.

Aquesta decisió provocarà que tota l’oferta educativa de Navàs passi a titularitat pública, tant a nivell de primària com a ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Ocupacional.

Els dos centres han informat les famílies de les seves escoles mitjançant una carta explicativa aquest matí. La decisió s’ha justificat per la realitat social i econòmica que en aquests moments viu l’educació i ha volgut refermar la idea que es vetllarà per garantir la continuïtat de tot el professorat i del projecte educatiu del centre.

Des de l’EDN volem agrair la confiança que tots aquests anys els nostres alumnes i pares han demostrat en el centre i convidar-los a acompanyar-nos en el nostre canvi.

.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *