Exposicions orals: ciutats del món

Exposicions orals: ciutats del món

La setmana passada vam tancar la matèria de llengua castellana i literatura amb l’alumnat de 2n d’ESO B i 4t d’ESO B amb les exposicions orals obligatòries de la metèria. Amb aquestes exposicions els avaluàvem de la Dimensió Comunicació oral.

Tant els de 2n com els de 4t van fer un treball previ en grup, el qual consistia en fer una recerca d’informació sobre una ciutat del món a la qual els agradaria viatjar, donant tot tipus de detalls, propostes de visita i consells per a promocionar-la.

Els de 2n d’ESO van preparar unes presentacions de suport a l’exposició oral i els de 4t van fer unes infografies interactives amb programes com el Canva, Genially, PowerPoint… Tots van fer una bona feina i aquí us en deixem algunes mostres del seu treball. Si cliqueu els enllaços podreu veure-les.

Nueva York

Cano_Fernandez_Emma

SAN FRANCISCO

Chicago (1)

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *