Orientació a 4t d’ESO: Cicles Formatius

Orientació a 4t d’ESO: Cicles Formatius

A aquestes alçades del curs, amb els dos grups de 4t d’ESO ja hem començat a fer orientació per tal que coneguin quines són les possibles sortides un cop acabin l’ESO. És un moment molt important i la gran majoria encara estan molt perduts, no tenen gens clar quins estudis volen fer, a què els agradaria dedicar-se, on poden anar a estudiar el que els agrada… i es tracta de donar-los tota la informació necessària i fer una  bona tasca prèvia d’autoconeixement per anar enfocant el seu futur.

Aquest dimecres vam començar amb la xerrada informativa de Cicles Formatius a càrrec del coordinador de cicles, el Moisès Parecerisa, que els va explicar com s’hi accedeix, on poden trobar informació dels cicles que s’oferten a Catalunya i més concretament al Bages i al Berguedà, quines famílies de cicles hi poden trobar, com es passa d’un cicle de grau mig a un cicle de grau superior, entre d’altres coses. També els va informar de l’oferta de l’EDN, i la setmana que ve faran un taller pràctic per conèixer més detalls dels dos cicles que fem aquí, el de Cures Auxiliars d’Infermeria i el de Manteniment Electromeànic.

Més endavant continuarem amb l’orientació cap al Batxillerat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *