La música en la primera infància

La música en la primera infància

La música s’incorpora a la vida, tots tenim el nostre ritme vital i la natura també. Usualment ni ens adonem que és així, però ho és. De la mateixa manera, en la primera infància tampoc no ens adonem de com a través de les cançons, de les danses i de les audicions estem instaurant en l’infant el gust per les coses que tenen un sentit i com treballem de manera implícita els conceptes del llenguatge musical.

La cançó, l’audició i les danses són recursos musicals. Quan els infants dansen i es mouen lliurement per l’espai seguint el ritme de la música, treballen la coordinació dels moviments del cos, els adeqüen a un temps, el que marca el ritme, i a un espai, segons els seus moviments.

Tots aquests aspectes els han estat treballant les alumnes d’Educació Infantil de 1r aquests darrers dies, i aquí les podeu veure exposant les  activitats que elles mateixes han programat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *