Proves de Competències Bàsiques de 4t d’ESO

Proves de Competències Bàsiques de 4t d’ESO

El dimecres 17 i el dijous 18 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO han realitzat les proves d’avaluació de quart d’ESO. Aquestes proves, de caràcter obligatori, avaluen les competències i coneixements bàsics que han d’haver adquirit al final de l’etapa en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i anglesa), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica.

És tracta d’una avaluació externa de caràcter formatiu i orientador per als centres i per al conjunt de la comunitat educativa que ha de permetre caracteritzar, de manera precisa, la formació que han de rebre tots els estudiants, per proporcionar-los una educació de qualitat i millorar el seu nivell educatiu.

Enguany les proves s’han realitzat en el mateix centre educatiu, amb l’aplicació per part del professorat del centre però amb correcció externa, tal com estableix el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu. Es preveu que els informes dels resultats es puguin consultar a partir del 3 de maig de 2021.

El dimecres van realitzar les proves de matemàtiques, llengua castellana i anglesa, i el dijous la de català i la cientificotecnològica. Esperem que els resultats siguin molt bons per a tots ells.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *