Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats

Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats

Des de la FECC ens proposen aquest webinar, adreçat als pares dels adolescents d’ESO, Batxillerat i Cicles, a càrrec de Juanjo Fernández, escriptor, articulista i conferenciant. És consultor pedagògic i imparteix activitats de formació i motivació i xerrades adreçades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

El tema de la xerrada és conèixer com es van trobar els adolescents que van estar confinats un temps llarg l’any passat, i que durant aquest curs  tambéhan estat  intermitentmentn a casa  si la seva classe ha estat confinada o si han fet classe a distància a Batxillerat o Cicles.  Aquest confinament ha comportat una convivència familiar més intensa i fer  la feina escolar a distància.

En aquest webinar Fernández recordarà les característiques importants de l’adolescència i proposarà estratègies i “manaments” per facilitar la convivència a casa i en l’àmbit escolar, ja sigui presencial… o virtual!

La xerrada serà dimecres dia 10 de març a les 19.00h en el següent enllaç (cal inscripció prèvia):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoR0Izt-rIYrWWdM5pENovIc_2pfPl7wW3K8CLzvJDibxiSw/viewform

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *