I després de l’ESO, què?

I després de l’ESO, què?

El dimecres passat, els i les alumnes de 4t van continuar amb les xerrades d’orientació per enfocar els estudis posteriors a l’ESO. En aquesta sessió, el coordinador d’ESO i Batxillerat els va explicar com funciona el batxillerat, les diferents modalitats, com s’estructuren els dos cursos, quines són les sortides,  així com totes les novetats per al curs vinent.

Durant la xerrada a la Sala d’Actes van estar tots molt atents i van poder aclarir els dubtes que anaven sorgint. De tota manera, des de tutoria es continua la tasca d’orientació personalitzada amb tots els alumnes per tal de trobar la millor opció per a cadascun d’ells.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *