Auxiliar d’infermeria a l’UCI

Auxiliar d’infermeria a l’UCI

Poder ajudar a altres persones que realment necessiten suport i cures en qualsevol de les etapes de la seva vida, especialment durant una malaltia, és una de les tasques més gratificants del personal auxiliar d’infermeria. Ara bé, no és el mateix treballar en una residència geriàtrica o en una maternitat, que en una UCI d’un hospital. De fet, la Unitat de Cures Intensives és una de les àrees hospitalàries en les quals es treballa amb un major estrés i responsabilitat.

El dimecres passat, els i les alumnes del cicle de Cures Auxiliars van rebre la visita de la Sandra, tècnica auxiliar d’infermeria de l’UCI d’Althaia, que els va fer una classe teòricopràctica per explicar-los quines són les tasques de l’auxiliar dins l’UCI: la cura del pacient, l’observació i administració de medicaments, el control del material, entre d’altres.

També els va explicar els principals canvis que hi ha hagut a les UCI des que convivim amb la COVID i, per finalitzar, els va ensenyar a fer el canvi postural de decubit supí a decubit pron amb un malalt intubat.

Moltes gràcies, Sandra!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *