Dia de la dona: 8 de març

Dia de la dona: 8 de març

El dilluns 8 de març a l’EDN vam tenir una jornada especial per celebrar el dia internacional de les dones. De fet, tota la setmana anterior vam dedicar els “Bon dia” per explicar els orígens d’aquesta diada, analitzar algunes dades, entre d’altres activitats per a sensibilitzar l’alumnat sobre les desigualtats de gènere a la nostra societat, la violència masclista i els estereotips i costums sexistes. Així doncs, el dia 8 de març, després del segon pati, almnes de diferents cursos van llegir uns manifests i van exposar les seves pancartes al pati de l’escola. Per altra banda, alguns alumnes de grups de 2n Cicle, Batxillerat i Cicles, que així ho van sol·licitar, van poder exercir el seu dret a vaga.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *