Preinscripcions a ESO

Preinscripcions a ESO

Dimecres 17 de març, i durant tota una setmana, fins al 24, hi haurà les preinscripcions dels alumnes que el proper curs hagin de fer 1r d’ESO o que vulguin canviar de centre i actualment estiguin cursant ja un curs d’ESO.

Les famílies que heu assistit a portes obertes o que ens heu manifestat la intenció de matricular els vostres fills/filles a l’EDN rebreu un correu amb tota la informació de com cal fer el procés de preinscripció. Les famílies que teniu intenció de venir, però que encara no heu contactat amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu a edn@edn.cat o telefonar al 93 839 01 00 i us passarem també tota la informació.

Aquest any totes les preinscripcions es faran només en format telemàtic, no presencial, però si teniu qualsevol dubte o voleu que us ajudeu a omplir la sol·licitud de preinscripció, només heu de contactar amb nosaltres.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *