Controles?

Controles?

La setmana passada tots els grups d’ESO, de 1r a 4t, van realitzar dos dels tallers del programa “Controles?” que ofereix la Diputació de Barcelona, en dues sessions diferents i de manera online.

Aquest programa és una iniciativa de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies.  Té com a objectius: proporcionar informació sobre les drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum, fomentar el bon ús de les pantalles, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues i afavorir el bon ús de les pantalles dels seus fills i filles, i, finalment, oferir eines als professionals per treballar la prevenció en conductes addictives des del seu àmbit d’actuació.

Des de l’escola hem ofert aquests tallers als nostres alumnes, però si és del vostre interès, podeu visitar l’exposició virtual que trobareu en el següent enllaç: https://controles360.diba.cat

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *