El darrer crit

El darrer crit

El passat dilluns vam tenir la visita de l’escriptor Jordi Serra, autor de la novel·la “El darrer crit”, la qual han llegit aquest curs els i les alumnes de 2n d’ESO a la matèria de llengua i literatura catalana. El Jordi els va parlar del procés de construcció de la novel·la, així com de la seva trajectòria com a escriptor.

Jordi Serra Mayoral (Palafrugell, 1965) és professor de secundària i escriu narrativa breu i novel·la. En l’àmbit de la literatura infantil, ha rebut el Premi d’Òmnium Cultural de la Catalunya Nord Nit de Sant Jordi i el Premi Joan Petit de Conte Infantil dins els premis Recull de Blanes. El darrer crit és la seva primera novel·la juvenil.

En aquesta novel·la ens trobem a dos personatges molt diferents que viuran una gran aventura plegats. Tot preparant un treball escolar sobre la pirateria, l’Amin i en Joan descobriran sense proposar-s’ho la veritat sobre una vella llegenda local. A El darrer crit s’encreuen dues històries separades per gairebé cinc segles: l’atac del pirata Barba-rossa a la costa empordanesa i l’aventura d’aquests dos amics en un paratge que mai més no es tornaran a mirar amb els mateixos ulls.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *