Visitem Sant Cugat del Racó

Visitem Sant Cugat del Racó

Els i les alumnes de 2n d’ESO B estan actualment treballant en el projecte interdisciplinari Serfs i Serves 4.0, tal com varen fer els seus companys del grup A durant el primer quadrimestre. Així doncs, ara els ha tocat a ells fer la visita a l’església romànica de Sant Cugat del Racó, durant la qual han après quines són les seves característiques principals, han omplert una fitxa sobre els aspectes més destacats de l’església com el cimbori o la planta de creu grega, i també han fet un dibuix de l’edifici seguint l’esquema que ens havia preparat el professor de visual.

Després d’aquesta visita i del a que ja va fer al castell de Balsareny, els queda visitar la capella de Santa Susanna d’Abellar (faran una caminada) i l’església de Sant Sebastià de Sallent.

Ha estat un dia rodó, ja que han pogut gaudir de l’entorn i la bona companyia en un dia esplèndid a l’aire lliure.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *