Bon dia!

Bon dia!

El 6 d’abril és el dia mundial de l’activitat física, i amb el lema “Cada pas compta” des de l’escola ens hem volgut afegir a la celebració amb els Bons dies amb què obrim els matins de l’EDN.

Aquesta setmana hem intercanviat 4 activitats que consistien a jugar al pati un joc tradicional; veure un vídeo on es parla del valor de l’esforç i la superació personals; sortir a caminar un quart d’hora per activar-nos o un repte de diferents exercicis físics mentre dura el temps d’una cançó…

La COVID19 ens va fer estar uns mesos tancats a casa, però també és cert que el confinament municipal o comarcal ha servit per promoure sortides amb bicicleta, caminades… des de l’escola també ens afegim a donar valor a l’activitat física com a base d’una bona activitat mental.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *